Circular Control
CISO Succes

CISO Succes

Soms heb je behoefte aan een sparring partner op het gebied van security die goed snapt hoe jouw bedrijf werkt, zonder dat hier meteen een consultancy constructie of grote kostenpost voor moet worden gemaakt.

Ga met ons aan de slag!

Onze 20 jaar expertise, kennis en ervaring bieden we aan in de vorm van een strippenkaart. Voor een vast bedrag per jaar, kun je op een door jou gewenste tijd gebruik maken van mijn expertise. Je kunt elke maand een overleg inplannen of uren opsparen om bijvoorbeeld een klein project op te pakken.

Zo heb je altijd een security expert achter de hand voor ad hoc vragen of voor bijvoorbeeld het tegenlezen van beleid of voorbereiden van een risicoanalyse op een voorgenomen IT-change.

Wat kun je allemaal vragen?

Je kunt alle security gerelateerde onderwerpen waarbij je CISO kennis nodig hebt in de uren verwerken.

Veel voorkomende vragen zijn:

  • Tegenlezen en/of opstellen van beleid,
  • Sparren over voorgenomen (IT-) veranderingen,
  • Tips/best practices of ervaring delen over bepaalde onderwerpen
  • Sparring met management of risico managers over Cyber-Security risico‚Äôs.

De strippenkaart kan op elk niveau worden ingekocht, meer tactisch advies voor IT of meer strategisch voor management of risicomanagers.

Wat kost het?

We bieden 2 vaste concepten aan en natuurlijk bestaat er ruimte voor maatwerk, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van projecten.

  • Strippenkaart mini:
    Elke maand 2 uur tijd: 4000 euro. Flexibel inzetbaar gedurende 12 maanden vanaf start overeenkomst, reistijd en andere kosten zijn voor mij.
  • Strippenkaart midi:
    Elke maand 4 uur tijd: 7000 euro. Flexibel inzetbaar gedurende 12 maanden vanaf start overeenkomst, reistijd en andere kosten zijn voor mij.

 

Spreekt een van de concepten je aan? Laten we dan snel even koffie drinken om e.e.a. door te spreken.