Circular Control
Circulair Perspectief

Circulair Perspectief

Snel weten waar uw kansen en risico’s liggen op het gebied van duurzaamheid voor bijvoorbeeld het doen van rapportages of om te gaan verduurzamen? Dan is ons Circulair Perspectief assessment iets voor u.

Aan de hand van standaarden (o.a. ISO en CSRD) en onze jarenlange ervaring voeren wij een assessment uit over 3 assen, waarbij de centrale onderliggende vraag altijd is: Wat moet u gaan veranderen om over 10 jaar nog steeds een succesvolle onderneming te zijn?

  1. Economisch: Kunnen zaken effectiever, efficienter, goedkoper of liggen er markten te wachten op uw producten?
  2. Sociaal: Is het leuk om in uw onderneming te werken, hoe kunt u meer (goede) werknemers aantrekken /behouden en wat is de sociale impact van uw onderneming op de omgeving?
  3. Ecologisch: Wat is de voetafdruk van uw onderneming, waar liggen kansen om duurzamer of minder vervuilend te zijn?

Ons Circulair Perspectief is standaard onderdeel van onze dienstverlening, waarbij we al het rapportage en implementatiewerk uit handen nemen voor een vast bedrag per jaar. Het perspectief kan ook los worden ingekocht en kosten beginnen bij 5000 euro. Afhankelijk van de omvang van uw organisatie kunnen de kosten hoger uitvallen, omdat we dan meer data moeten verwerken en meer personen moeten interviewen.

Neem contact met ons op om snel inzicht te krijgen in uw duurzaamheidskansen!