Sustainability, security en kwaliteit zijn geen beperkingen voor uw succes, maar een kans!
Circular Control
Diensten

Diensten

Waarmee kunnen wij u helpen?

 • Dienstverlening. Wij nemen het duurzaamheidsmanagement graag uit handen. Het kost (uw CFO of CSR manager) veel tijd en werk om alle cijfers op te halen, de projecten rondom duurzaamheidsverbetering te managen en rapportages te maken waar directie en accountant blij van worden. Wij nemen al dat werk uit handen, zodat u kunt doen waar u goed in bent en toch georganiseerd kunt verduurzamen.
 • Advies om uw organisatie meetbaar meer circulair te maken
  • Doet uw organisatie al veel, maar is het organiseren of meetbaar maken van het effect nog onvoldoende ingeregeld? Wij kijken mee en voorzien u van praktische handvatten om te verbeteren. Wij kunnen u helpen met een specifiek vraagstuk, zoals het verduurzamen van uw datacenters of uw kantoor(automatisering) of het verduurzamen van uw (software) development proces of andere bedrijfsprocessen vanuit de gedachte: Duurzaamheid by design.
 • Assessment. Waar wilt u heen op het gebied van duurzaamheid, waar staat u nu en hoe komt u daar?
 • Project of programma management om uw circulaire of duurzaamheidsprojecten uit te voeren.
  • U heeft al projecten omschreven om uw organisatie meer circulair te maken, maar u wilt iemand met ervaring om deze tot een succes te brengen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met projectmanagement en verandermanagement.
 • Presentaties en lezingen over het onderwerp, toegepast op uw context.
  • U wilt uw medewerkers inspireren om mee te werken aan uw circulaire ambities of u wilt uw collega’s inspireren om anders te gaan kijken naar productontwikkeling. Wij hebben jarenlange ervaring met het leiden van workshops en hebben innovatieve manieren om ook in de hybride werkomgeving resultaten te halen. Onze directeur is direct te boeken via Speakout.nl

Wilt u een offerte of meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier.